Xavier Torrades i Hasna Bahom guanyen la Mitja Marató de Vilanova  16-12-2012

EIX DIARI – Redacció Vilanova i la Geltrú 17-12-2012

Tret de sortida de la mitja marató

Xavier Torrades, del CA Manresa, va proclamar-se vencedor absolut de la vint-i-quatrena edició de la Mitja Marató de Vilanova, amb un temps d’1:11:17. La campiona femenina va ser Hasna Bahom, amb un temps d’1:20:13. L’atleta del CA Sansi va finalitzar la classificació absoluta al lloc 17.

La cursa va aplegar 1200 atletes, que van sortir a les 10 del matí de sde les pistes d’atletisme per completar un recorregut majoritàriament urbà, sempre sobre asfalt. Minuts abans es va donar la sortida als atletes que competien amb handbike. Aquest cop el temps va acompanyar, amb sol i temperatura agradable, tot i que el vent va afectar de manera considerable els trams del Passeig Marítim i la caretera de Cubelles.

El podi masculí el van completar al segon lloc Ramon Camps (1:12:24) i Dani Serra (1:12:50) al tercer. Albert Pasqual (1:13:22),  va ser quart. El podi femení el van completar Vinyet Noguero (1:25:44) i Jackeline Gomez (1:33:43).

Un altre dels premis destacats de la cursa ha estat el guardó Memorial Josep Inglada, que enguany complia la seva sisena edició, als primers atletes locals masculins i femenins, i que ha recaigut en Sergi Montes i  Anna Virgili.

Una de les novetats d’aquesta XXIV edició de la Mitja Marató ha estat la participació d’atletes en categories de handbikes i cadira de rodes, que ha fet augmentar la participació de persones amb discapacitat física i ha donat un nou punt d’interès i espectacularitat a la prova.

 

XXIV MITJA MARATÓ “Ciutat de Vilanova”