La Mitja Marató de Vilanova compleix 25 anys

27-11-2014 Butlletí Ajuntament

Les inscripcions ja estan obertes

La presentació de la 25 edició de la Mitja Marató es va fer ahir al vespre a la Sala Noble de la Casa Olivella amb la presència d’ un gran nombre de públic. L’acte el va presidir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà; el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Josep Maria Antentas; el representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya, Santiago Siquier; el secretari del Club Esportiu Fons Vilanova, Toni Pamplona; i el director tècnic del Club, Josep Maria Lasquibar.

L’acte va servir per fer una valoració dels 25 anys d’història d’aquest esdeveniment esportiu. Es va destacar la constància del Club de Fons Vilanova, la consolidació de la prova i la capacitat d’implicar a un gran nombre d’entitats i persones de la ciutat en la seva organització. L’acte també va servir per exposar els 24 obsequis en forma de samarretes i material esportiu que s’ha entregat al corredors en cadascuna de les curses.

Enguany la Mitja Marató suma vuit edicions formant part de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona fet que li ha donat més ressò i ha contribuït a fer-la un referent pels corredors. La Challenge de Mitges Maratons és un conjunt de 13 proves homologades per la Federació Catalana d’Atletisme i que es duen a terme a la província de Barcelona.

La Mitjà Marató Ciutat de Vilanova arriba el diumenge 15 de desembre a la seva XXV edició amb més de 500 atletes ja inscrits fins el moment i amb la previsió d’arribar al topall del 1.500 que esperen els organitzadors. Les inscripcions ja estan obertes des de fa dies i el termini clou el 11 de desembre, quatre dies abans de la celebració de la ja tradicional prova vilanovina. Podeu trobar tota la informació sobre la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, i/o formalitzar la inscripció a http://www.mitjavilanova.cat També es poden fer les inscripcions les a les botigues InterSport Olaria i XTerra de Vilanova i la Geltrú, i a Atleta’s Domingo Catalan, de Barcelona.

PRESENTACIÓ DE LA XXV MITJA MARATÓ Ciutat de Vilanova